História

Ako chlapec som mal svoj sen. Chcel som sa vyučiť za kuchára. Svoj smelý plán som však mnohonásobne prekročil  v Londýnskom hoteli Ritz, kde som mal tú česť variť pre princa Charlesa, dva mesiace som pracoval s Gordonom Ramsaym a Victorii Beckham som šúpal zelené jablko, z ktorého napokon zjedla len polovicu.




Keď som končil základnú školu, závidel som starším chalanom, ktorí po vyučení, ako kuchári odchádzali do Rakúska vlakom, aby sa domov vrátili s autom a dostatkom peňazí na vlastný byt. „Bola to taká éra, že ideme za kuchára a hneď po skončení školy ideme von zarobiť. Rozhodol som sa to skúsiť tiež,“  Krátko po škole som  sa dostal do jedného z najlepších bratislavských hotelov. Prva zastávka Hotel Danube. A po nej bolo ich bolo ešte mnoho......


The Ivy, London


 
Hotel Danube Bratislava
Eurastpark, Nemecko
Rothaus , Switzerland
The Ivy, London,Uk
The Ritz Hotel, London,Uk
Ruster Restaurant,Italy
Swartze Katz,Italy, šéfkuchár
Forsterbrau, Italy, šéfkuchár
Schillingwirt,Austria, šéfkuchár

Reštaurácia Esta Noche, Kráľova nad Váhom- šéfkuchár